επώνυμοι γάμοι

Ο χωρισμός της Δήμητρας και του Αντώνη! το χρονικό ενός προαναγγελθέντος διαζυγίου!

ένας αναμενόμενος χωρισμός

Το νέο έπεσε σαν ''βόμβα'' στα καλλιτεχνικά δρώμενα του τόπου. Σε άλλες εποχές θ'ασχολείτο καμμιά τριμηνία, η εγχώρια ''gossip'' τηλεόραση, με το θέμα. Τώρα δεν προλαβαίνουμε να τρώμε τα χαστούκια του μνημονίου και δεν μας μένει μυαλό να σκεφτούμε το γιατί και το πώς χώρισε το λαμπερό ζευγάρι Σρόϊτερ-Αιγινίτη.

Ψάχνετε χώρο για την δεξίωσή σας; το Θωρηκτό ''ΑΒΕΡΩΦ'' σας περιμένει!

ενα ιστορικό μνημείο

Ενα απο τα πιο χρονοβόρα και πολυέξοδα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσουν τα ζευγάρια που ετοιμάζονται να παντρευτούν, είναι η εύρεση του κατάλληλου χώρου για την γαμήλια δεξίωση.

Μια ρόζ πριγκίπισσα και ο πρίγκιπάς της- ο γάμος της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέοντα Πατίτσα

η ρόζ ιστοσελίδα του ζευγαριού

Η γλυκύτατη, χαριτωμένη και bride to be Μαριέττα παντρεύεται στις 5 Ιουνίου. Αυτό ήταν λίγο πολύ γνωστό και περιμέναμε όλοι να την θαυμάσουμε νυφούλα στο πλάϊ του γνωστού γόνου εφοπλιστικής οικογένειας με το όνομα πρίγκιπος, Λέοντα.

Γάμοι, γάμοι, γάμοι!

o γυιός του Τομ Χάνκς και η αγαπημένη του

Η κρίση καλά κρατεί αλλά ο κόσμος παντρεύεται. Επώνυμοι, ανώνυμοι, όλοι αποφασίζουν να ενώσουν τις ζωές τους, ίσως η μαγική συνταγή του να ξεπεράσουμε την κρίση είναι να την μοιραζόμαστε. Παντρευτείτε λοιπόν γιατί χανόμαστε.

Ο Γάμος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια !

Δέχτηκα ένα τηλεφώνημα χθές, απο κάποιους παλιούς φίλους.Διάβασαν στο blog μου αυτά που εγραψα για τον περιβόητο γάμο του Καρβέλα και της Πάνια και αναρωτήθηκαν πως το έκανα αυτό εγώ που έχω κατά καιρούς έχω εκδηλώσει την ''μη συμπάθειά μου'' προς τα δύο αυτά πρόσωπα, πολύ πρίν αποφασίσουν να είναι μαζί.

Ενας αντισυμβατικός, επαναστατικός αλλά πολύ κοσμικός γάμος

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια

Τελικά όταν έρχεται η ώρα να παντρευτούμε εμείς οι γυναίκες, γινόμαστε όλες ίδιες, ακόμη κι αυτές που έχουν ζήσει όλη την ζωή τους προβάλλοντας ένα ρόκ, bohemian στυλάκι, της ελεύθερης,της αντισυμβατικής και ''προχωρημένης''.